• la boqueria taller - proyecto - Oficines de Cervisimag a Cervera
  • la boqueria taller - proyecto - Oficines de Cervisimag a Cervera
  • la boqueria taller - proyecto - Oficines de Cervisimag a Cervera
  • la boqueria taller - proyecto - Oficines de Cervisimag a Cervera
  • la boqueria taller - proyecto - Oficines de Cervisimag a Cervera
  • la boqueria taller - proyecto - Oficines de Cervisimag a Cervera
  • la boqueria taller - proyecto - Oficines de Cervisimag a Cervera

Cervisimag offices in Cervera

A project for the implementation of Customer Service Offices in the Cervisimag, in the center of Cervera, has been presented. Offices that meet the following uses: customer service and reception space, administrative office, Wi-Fi zone and waiting room and office part with bathrooms. As it is a space within a studio, we propose a clear objective, which is to create a space collected from customer service while maintaining the industrial environment.

Project: Customer service offices, Cervisimag
ARCHITECTS: NÚRIA CODINA AND LABOQUERIA TALLER
LOCATION: BARCELONA
REFURBISHED SURFACE: 120 M²
PROJECT YEAR: 2018
YEAR OF CONSTRUCTION: 2019
PHOTOGRAPHS: ALBA NÁJERA
CONSTRUCTORA: CODINA SL
PROMOTER: PRIVATE

Instagram facebook Twitter Linkedin