Customer Service Offices

A project for the implantation of Customer Service Offices is presented at RACC, in the center of Barcelona. Offices that meet the following uses: Customer service and reception area, administrative office, Wi-Fi zone and waiting room and part of office with bathrooms. As it is a space within an automotive working area, we put forward a clear objective, creating a space that has been collected from customer service while maintaining the industrial environment.

Construction: Customer Service Offices, RACC
Architects: La Boqueria Taller d’Arquitectura i Disseny
Location: Barcelona, Poblenou
Refurbished surface: 72 m²
Project’s year: 2017
Construction’s year: 2018
Photographies: Lucas Averbuj
Graphic Design: RUN design
Building company: Genesa Construct sl
Promotorer: Private

Instagram facebook Twitter Linkedin