Exposició dels projectes dels centres de salut

El Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears exposa els 27 treballs premiats en diferents concursos de centres de salut de l’Institut Balear de la Salut entre 2018 i 2019, entre els quals hi ha el projecte de Son Ferriol, de Munarq i La Boqueria. A la mostra, que estarà oberta fins el 14 de febrer, també s’hi podran veure els centres de salut d’Artà, Pollença i Trencadors (Llucmajor), l’Hospital de Llevant (Felanitx) i USB de Santa Margalida i el Consell.

El director general de l’IB de la Salut, Juli Fuster, i la degana del Col·legi d’Arquitectes de les Illes Balears, Marta Vall-Llosera, van inaugurar l’exposició, oberta al públic de dilluns a divendres de 10 a 14h a la seu col·legial (c. Portella, 14). En uns mesos es licitaran els projectes que ara es troben en fase de redacció perquè siguin una realitat d’aquí a dos anys i mig com a màxim.

Fuster va explicar que les principals preocupacions de les propostes eren “la funcionalitat dels edificis per tal que puguin atendre les necessitats assistencials, però també la sostenibilitat”. Per la seva banda, Vall-Llosera va comentar que és responsabilitat de les administracions públiques adjudicar concursos primant criteris de qualitat per sobre dels econòmics.

A l’acte també hi van assistir Bernat Roig, director general d’Arquitectura i Rehabilitació del Govern Balear; Manuel Palomino, director de Pressupostos i gestió de l’IB Salut; Maria del Mar Rosselló, cap d’Àrea de la Direcció de Coordinació Administrativa de l’IB Salut; i Yago Gómez, subdirector d’Infraestructures i Serveis Generals de l’IB Salut.

Instagram facebook Twitter Linkedin