Som un equip d’arquitectes que plasmem en la nostra feina la frescura combinada amb l’experiència de col·laboracions amb estudis de llarga trajectòria i la participació en projectes internacionals. Aquesta perspectiva global i multidisciplinar ens permet tenir una visió i una sensibilitat cap a l’arquitectura renovada i diferent. Abordem els projectes de forma integral i esperem acostar l’arquitectura a les persones, analitzant aspectes socials, econòmics i mediambientals per incorporar-los al projecte en qüestió.

La Boqueria Estudio

Oferim serveis d’arquitectura en els tres àmbits de la vida de qualsevol persona: viure, menjar i treballar. És a dir, dissenyem i creem espais que serveixin per aquests punts: habitatge, oci i espais de treball.

Viure

Habitatge

A casa hi busquem tranquil·litat, escalfor, un espai que ens defineixi a nosaltres i a la nostra família i al que poguem anomenar llar. Les formes de viure evolucionen amb la societat i, per tant, els habitatges també canviaran d'acord amb els nous estils de vida. La preocupació per l'entorn i el medi ambient fa que apostem per estratègies de disseny que redueixin l'impacte ambiental dels edificis.

Menjar

Oci i restauració

Les persones som socials i solem reunir-nos, celebrar i gaudir amb un plat a taula. El com mengem i com vivim el nostre dia a dia és una afirmació que engloba la nostra manera de fer com a societat. Creiem en la reactivació i reformulació d'aquests espais per dotar-los de nous usos i adaptar-los a les necessitats canviants de la ciutadania.

Treballar

Espais de treball i equipaments

Cada empresa, entitat o servei compta amb una identitat pròpia i té unes necessitats que cal projectar a l'hora de dissenyar els espais de treball. Les persones passem gran part de la nostra vida a la feina, per això, cal que aquests espais siguin còmodes i agradables i ens permetin treballar en les condicions adequades.

COL·LABORADORS

Promotora Social: Sostre Cívic · Cooperatives tècniques: Arkenova S.C.C.L., LaCol Cooperativa d’Arquitectes, Raons · Assessoria ambiental: Societat Orgànica, open energy · Assessoria innovació i branding: Logic design · Inserció laboral: Saó Prat Associació, Impulsem S.C.C.L. · Arquitectura tècnica: Vinclament S.L., Vallcorba Enginyeria S.L. · Maqueteria: Dani Granados · Disseny interior i gràfic: Marta Peinado, Anna Bosch Studio, RUN design, Saüc Estudi · Demarcació Suïssa: ander egg and rinaldi, k-architectures

CLIENTS

logo la boqueria estudi arquitectura barcelona
logo mahou
logo tramuntana

ON ESTEM ASSOCIATS

Afiliats a la XES (Xarxa d’Economia Solidària), Socis de la Federació de Cooperatives de Catalunya, Vinculats a Pam a Pam i Membres de Tot Raval

Instagram facebook Twitter Linkedin