Local Concept Store

The order was the creation of a multidisciplinary space that was unique, diaphanous, simple, but with personality. It should be said that the space itself, with high ceilings and industrial traces, has made the work easier. The place was formerly a car parking that went from the entrance to Aragon Street to the inner courtyard of the Eixample. Wer-haus is organized into three programs: in the first one there has been installed an exhibition room and book sales to the public; further in and in the lower part of the central space there is the bar/restaurant, and finally, at the end of it, we find the store.

Construction: Remodelling of a property in Barcelona
Architects: La Boqueria Taller d’Arquitectura i Disseny & Marta Peinado
Location: Barcelona
Refurbished surface: 410 m²
Project’s year: 2015
Construction’s year: 2015
Photographies: hcevisuals
Building company: Meziore S.L
Furniture: Cristian Herrera Dalmau
Promoter: Private

Instagram facebook Twitter Linkedin