Som un equip d’arquitectes que plasmem en la nostra feina la frescura combinada amb l’experiència de col·laboracions amb estudis de llarga trajectòria i la participació en projectes internacionals. Aquesta perspectiva global i multidisciplinar ens permet tenir una visió i una sensibilitat cap a l’arquitectura renovada i diferent. Abordem els projectes de forma integral i esperem acostar l’arquitectura a les persones, analitzant aspectes socials, econòmics i mediambientals per incorporar-los al projecte en qüestió.

La Boqueria Taller

COL·LABORADORS

Promotora Social: Sostre Cívic · Cooperatives tècniques: Arkenova S.C.C.L., LaCol Cooperativa d’Arquitectes, Raons · Assessoria ambiental: Societat Orgànica, open energy · Assessoria innovació i branding: Logic design · Inserció laboral: Saó Prat Associació, Impulsem S.C.C.L. · Arquitectura tècnica: Vinclament S.L., Vallcorba Enginyeria S.L. · Maqueteria: Dani Granados · Disseny interior i gràfic: Marta Peinado, Anna Bosch Studio, RUN design, Saüc Estudi · Demarcació Suïssa: ander egg and rinaldi, k-architectures


CLIENTS


ON ESTEM ASSOCIATS

Afiliats a la XES (Xarxa d’Economia Solidària), La Sectorial de l’Habitatge Cooperatiu en Cessió d’Ús, Socis de la Federació de Cooperatives de Catalunya, Vinculats a Pam a Pam i Membres de Tot Raval.

Instagram facebook Twitter Linkedin