Som un equip d’arquitectes que plasmem en la nostra feina la frescura combinada amb l’experiència de col·laboracions amb estudis de llarga trajectòria i la participació en projectes internacionals. Aquesta perspectiva global i multidisciplinar ens permet tenir una visió i una sensibilitat cap a l’arquitectura renovada i diferent. Abordem els projectes de forma integral i esperem acostar l’arquitectura a les persones, analitzant aspectes socials, econòmics i mediambientals per incorporar-los al projecte en qüestió.

La Boqueria Taller

Oferim serveis d’arquitectura en els tres àmbits de la vida de qualsevol persona: viure, menjar i treballar. És a dir, dissenyem i creem espais que serveixin per aquests punts: habitatge, oci i espais de treball.

Viure:

[s. XII; del ll. vīvĕre, victum, íd.]

Les formes de viure evolucionen amb la societat i, per tant, els habitatges també canviaran d’acord amb els nous estils de vida com a societat.

Habitatge:
Desenvolupem projectes de cooperatives en cessió d’ús, cohabitatge, habitatges unifamiliars i plurifamiliars de nova creació o rehabilitació. Estudiem els models alternatius i el seu encaix en la situació de l’accés a l’habitatge.
La preocupació per l’entorn i el medi ambient fa que apostem per estratègies de disseny que redueixin l’impacte ambiental dels edificis. A través de l’arquitectura sana i pasivas, introduïm materials saludables per obtenir un millor comfort.

Exemple: Casa Plati, Can Fabregas, Cas Bouer

Menjar:

[s. XII; del ll. vg. mandĭcare,]

El com mengem i com vivim el nostre dia a dia és una afirmació que engloba la nostra manera de fer com a societat.

Oci i restauració:
Creiem en la reactivació i reformulació d’aquests espais per dotar-los de nous usos i adaptar-los a les necessitats canviants de la ciutadania.
Acompanyem a les persones i empreses en el desenvolupament de les idees i les estratègies d’implantació de marca amb propostes innovadores; assessorant des de l’ambientació de l’espai fins a la gestió tècnica de l’activitat a desenvolupar.
Ens ajudem d’eines de representació virtual per incorporar estratègies de disseny ecoeficients a través de materials constructius saludables.

Exemple: Robot House

Treballar:

[s. XII; del ll. vg. *tripaliare]

Cada empresa, entitat o servei compta amb una identitat pròpia i té unes necessitats que cal projectar a l’hora de dissenyar els espais de treball.
Les persones passem gran part de la nostra vida treballant, cal establir entorns còmodes i agradables en condicions adequades.

Espais de treball:
És un servei que permet a les organitzacions tenir una mirada integral del que necessiten canviar a nivell organitzacional i espacial, i posa a l’abast les eines per poder-ho fer acompanyats de persones expertes en cadascuna de les fases del procés.

Exemple: Racc

Intercooperació

La Balma

El primer projecte de Cooperativa d’Habitatge en cessió d’ús que inicia les obres d’entre els adjudicats en sòl municipal en el concurs de l’Ajuntament de Barcelona de 2016. Formem el grup 33 persones agrupades en 19 unitats de convivència.

https://sostrecivic.coop/projectes/la-balma/

Aparadors

Un projecte de desenvolupament i dinamització econòmica sostenible, en clau comunitària, que intervé sobre l’espai públic i els baixos dels edificis per dinamitzar comercial i socialment els carrers com a mecanisme per millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes.

https://aparadorsorg.wordpress.com/

TCET

Transformació col.laborativa d’espais de treball.

Sentir-se part d’un procés és un element clau perquè les persones en vulguem formar part implicar totes les persones treballadores en els canvis de les seves organitzacions és un element fonamental per l’èxit final d’aquestes.

https://bit.ly/2WODuO0

COL·LABORADORS

Promotora Social: Sostre Cívic · Cooperatives tècniques: Arkenova S.C.C.L., LaCol Cooperativa d’Arquitectes, Raons · Assessoria ambiental: Societat Orgànica, open energy · Assessoria innovació i branding: Logic design · Inserció laboral: Saó Prat Associació, Impulsem S.C.C.L. · Arquitectura tècnica: Vinclament S.L., Vallcorba Enginyeria S.L. · Maqueteria: Dani Granados · Disseny interior i gràfic: Marta Peinado, Anna Bosch Studio, RUN design, Saüc Estudi · Demarcació Suïssa: ander egg and rinaldi, k-architectures

CLIENTS

logo la boqueria estudi arquitectura barcelona
logo mahou
logo tramuntana

ON ESTEM ASSOCIATS

Afiliats a la XES (Xarxa d’Economia Solidària), La Sectorial de l’Habitatge Cooperatiu en Cessió d’Ús, Socis de la Federació de Cooperatives de Catalunya, Vinculats a Pam a Pam i Membres de Tot Raval.

Instagram facebook Twitter Linkedin