Disseny interior de perfumeria

Aquest estiu a LaBoqueria Estudi d’Arquitectura seguim treballant, encara que sigui prenent les mesures de protecció anti-COVID necessàries i evitant al màxim els contactes i els desplaçaments.

Fa uns dies enrere hem acabat el disseny interior d’una perfumeria, per dur a terme un disseny interior de la perfumeria éclair a La Jonquera. La nostra infografista i arquitecta Paula Ortiz es va encarregar de realitzar una reordenació interior del local pensant en dur a terme una millor estretègia d’introducció de marca als visitants de la botiga.


Reordenació d’espais interior d’una perfumeria

El resultat dels treballs és el següent:

façana exterior

interior perfumeria

interior perfumeria

interior perfumeria


Els nostres col·laboradors

Per aquest projecte hem col·laborat amb dues empreses líders en el sector retail i disseny respectivament.

HMY Group

HMY és una empresa francesa amb seu a la ciutat de Monéteau, a la Borgonya. HMY són líders en enginyeria, fabricació i muntatge de mobiliari per al sector retail, i ofereixen serveis de creació y disseny de conceptes de negoci, web & gestió de projectes i enginyeria de valor, a més de sol·lucions tecnològiques i d’il·luminació.

HMY Group

Logic Design

D’altra banda, Logic Design és una agència de marca col·laborativa. Activa des del 1988, Logic Design està especialitzada en la consultoria orientada al disseny gràfic, disseny de producte, packaging, branding i estratègia.

Logic Design

 

Instagram facebook Twitter Linkedin