Com crear espais saludables

De mitjana, passem el 90% del temps en espais interiors tancats, ja sigui a casa o fent activitats d’oci. Això pot afectar la nostra salut i benestar? Sí! Estar en espais insalubres durant un llarg període de temps pot afectar el nostre organisme, per tant, construir un espai sa serà clau per gaudir d’una bona qualitat de vida.

Com fer un espai saludable

A La Boqueria Taller d’Arquitectura dissenyem ambients interiors sans, que no perjudiquin la salut i que, alhora, respectin el medi ambient en la mesura del possible. Tant els materials utilitzats com els mètodes de construcció determinen l’ambient interior de qualsevol espai. Un espai sa haurà de tenir en compte el clima interior, determinat per l’aire, la temperatura, la humitat i l’electroclima, i els factors externs que hi puguin intervenir.

La importància de la temperatura

D’aquesta forma, caldrà assegurar una correcta ventilació i renovació de l’aire a l’espai, mantenir una temperatura ideal entre 20 i 24ºC (ampliables a 17-27ºC) i assegurar una humitat relativa mitjana entre el 40 i el 60%.

Si tens més dubtes sobre com crear un espai saludable o vols conèixer més referències i consells, no dubtis en contactar-nos! T’esperem ?

Foto:  Centre Food and Yoga (més informació a la pàgina del projecte de renovació Food and Yoga)

Fotografia de: Aedis 3d

Instagram facebook Twitter Linkedin