Iniciativa Aparadors Més que façanes

Iniciativa als comerços del Raval

Aquestes setmanes hem estat treballant en alguns comerços del carrer Carretes en el context del projecte “Aparadors, més que façanes”.

Visita aquí la web de la iniciativa

Els i les alumnes del programa de formació han intervingut els aparadors i s´han col·locat els vinils amb informació de projectes socials del barri, aconseguint obrir algunes persianes que estaven tancades.

Gràcies a la coordinació de DIFUSOR, els artistes urbans Z-E-B-U  han pintat les persianes dels comerços que participen al projecte.


El gòtic se suma a la iniciativa

Actualització Novembre 2019

Després de la intervenció al barri del Raval de Barcelona, recentment hem traslladat el projecte al carrer d’en Roca del Gòtic. Aquí s’hi ha engegat un procés de dinamització de la mà del veïns i comerciants per intervenir als locals del carrer.

El carrer d’en Roca, situat entre les Rambles i el carrer Petritxol, i que talla amb Portaferrissa i Cardenal Cassañes, és un carrer carregat d’història i detalls com ara el seu sant (sant Roc), el qual es pot veure just a la meitat del carrer.

Punt d’entrada de mercaderies i treballadors dels locals que pertanyen als seus carrers veïns, els comerços i serveis, juntament amb els seus veïns, formaran part en els propers mesos d'”Aparadors, més que façanes”.

 

Instagram facebook Twitter Linkedin