La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Vega Raw

El projecte de reforma interior del local de VegaRaw consistia en transformar una antiga botiga de productes de salut natural  en una atractiv botiga de productes de proximitat alimentaris i també de elaborats vegans per emportar . La peculiaritat del projecte és que el local té molta alçada però es estret i estirat: La visibilitat exterior no és perfecte, pertan l’accés ha de ser agradable i acompañar al consumidor al interio. El projecte consistia en buscar al màxim aquesta relació entre l’interior i l’exterior del local i proporcionant profunditat en ell. Dotar l’espai de singularitats, són una volta de fusta laminada i respectar les preexistencies de materialitat de les parets.

El programa combina el take-away a través de un mur de neveres i mobiliari, amb botiga de proximitat, permeten a l’usuari tenir un espai al fons per disfrutar dels productes, realizar trobades… tot en un ambient de cuina casolana.

 

Obra: Reforma de local al Raval, Barcelona

Arquitectes: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny sccl

Situació: Barri del Raval, Barcelona

Superfície reformada: 100 m²

Any projecte: 2017

Any de construcció: 2017

Fotografies: Albert Ponts

Constructora: Grup Osona 2000 sl

Promotor: Privat