La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Parada Aviram

És un negoci familiar de generacions i que ara innova amb un nou concepte en la venta de productes d’Aviram entrellaçant tradició e innovació.

Dos objectius: crear una sensació d’amplitud de la petita parada i utilitzar elements tradicionals per establir un ordre constructiu: fusta, forja i ceràmica. La fusta, utilitzada pels elements decoratius, elements de revestiment i fals sostre, permeten un to neutre i càlid. El ferro i acer inoxidable són utlitzats pels elements que han de suportar impactes a la vegada que han de ser les àrees de treball i suport de producte. I finalment la ceràmica, que ens acomoda el contacte amb el terra.

 

Obra: Parada Maria José

Arquitectes: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny

Situació: Barcelona, Mercat de la Boquería

Superfície reformada: 12,30 m²

Any projecte: 2017

Any de construcció: 2017

Fotografies: Alba Nàjera

Disseny Gràfic: RUN design

Constructora: Fonscalles sl

Promotor: Privat