La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Museu Hans Christian Andersen

Hi havia una vegada

 El projecte sorgeix a través de la modulació d’un sol edifici que doti al museu de la màxima flexibilitat a l’hora de muntar les exposicions. Això permet desenvolupar un museu canviant i temporal durant l’any; s’entén que un part de museu serà permanent, però la construcció i repetició d’un mateix mòdul permet l’apropiació d’ell a gust; però, com apoderar-se d’ell? I sobretot, com gestionar-lo?. Es necessita dotar a la ciutat d’unes eines de gestió. Els habitants podrien decidir quin és el futur de cada mòdul, o quin és el tipus d’exposició que esperen trobar basant-se sempre en els contes d’Andersen. Podrien arribar a ser les mateixes escoles, els nens, els qui decideixin quin tipus d’exposició esperen trobar la pròxima vegada que vagin a visitar el museu.

Obra: Competició

Arquitectes: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny + Tamara Palaske

Situació: Odense, Dinamarca

Any projecte: 2013