La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

LaJuicerie

El projecte de reforma interior del local de LaJuicerie consistia en transformar una antiga tenda de roba en un atractiu bar-restaurant. La peculiaritat del projecte era que el local es situava en el xamfrà de una illa de l’eixample: La visibilitat exterior és perfecte, però l’interior sol ser un dels llocs amb més profunditat de l’illa. El projecte consistia en buscar al màxim aquesta relació entre l’interior i l’exterior del local i proporcionant profunditat en ell.

El programa es situava en una mateix costat del local per facilitar les instal·lacions i la comunicació amb la cuina.

Obra: Reforma d’un local a Barcelona

Arquitectes: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny

Situació: Barcelona

Superfície reformada: 130.20 m²

Any projecte: 2016

Any de construcció: 2016

Fotografies: Alba Nàjera

Promotor: Privat