La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Col.legi de Procuradors de Barcelona

Transparència, calidesa, sobrietat i confiança, són alguns dels atributs que una persona busca quan obté els serveis d’un procurador, un dels oficis més antics del món. La nova seu dels procuradors vol representar aquests valors, ser una seu visible i amb un concepte clar, una imatge de servei contundent que transmeti confiança als seus clients.

 

Dins d’una planta limitada a causa d’una estructura de façana rígida i una alçada lliure de plantes relativament baixes, el disseny de la nova seu es concedeix a través de buscar la continuïtat espacial i el flux de l’espai. Els tancaments interiors corben les seves cantonades per fer-les desaparèixer i donar una sensació de continuïtat en tota la seu.

Obra: Concurs Col.legi de Procuradors de Barcelona, Tercer Premi

Arquitectes: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny

Situació: Barcelona

Any projecte: 2016