La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Casa Noucentista al Putxet

Rehabilitació propposada per aquesta casa unifamiliar del siglo XIX en el centre de Barcelona.  El temps és una peculiaritat d’aquest projecte: s’ha de projectar una casa que tingui la flexibilitat suficient per abastir diferents usos en diferents moments; l’habitatge ha de poder absorbir la flexibilitat al llarg del temps.

Plantegem una distribució a través d’una peça central que ens permet accedir a la zona de dia. Aquesta zona dia , on trobem la sala d’estar, el menjador i la cuina, amb un petit bany de cortesia. D’aquesta manera s’aconsegueix una lectura molt més transversal de la vivenda, donant una sensació ample de l’espai per tal d’aprofitar el màxim les pre-existències

Obra: Reforma d’una vivenda al Putxet, Barcelona

Arquitectes: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny

Situació: Barcelona

Superfície reformada: 320 m²

Any projecte: 2018

Any de construcció: 2018

Fotografies: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny

Arquitecte Tècnic: Josep Vallcorba

Constructora: Ormalde SL

Promotor: Privat