La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Oficines d’Atenció al Client

Es presenta un projecte de implantació d’Oficines d’Atenció al Client als Tallers del RACC, en el centre de Barcelona. Oficines que compleixen els usos següents: Espai d’atenció al client i recepció, depatx administratiu, zona wifi i sala d’espera i part d’office amb banys.

Al tractar-se d’un espai dins un taller automobilistic, plantejem un objectiu clar, crear un espai recollit d’atenció al Client mantenint l’ambient industrial, pero acondicionat pel descans i repòs, mentre al seu voltan es realitzen activitats relacionades amb el treball del motor. Per tan, era imprescindible plantejar una pell que en fes de filtre, pero al mateix temps permeten ser coincident de tal activitat.

La modulació i la cnstrucció en sec prima per sobre del disseny, exterioritzant un ritme de muntant respectat per les peces vidriades i el “deployé” element característic en aquesta intervenció. Basant-nos en el caràcter industrial, el seu interior és molt  senzill amb tons clars, permeten tranquilitat visual al seu usuari.

 

 

Obra: Oficines d’Atenció al Client, Taller Racc

Arquitectes: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny

Situació: Barcelona, Poblenou

Superfície reformada: 72 m²

Any projecte: 2017

Any de construcció: 2018

Fotografies: Lucas Averbuj

Disseny Gràfic: RUN design

Constructora: Genesa Construct sl

Promotor: Privat