La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Project R04 Barcelona

The project for the reform of this house is based on a single clear intervention. The floor, shared room with its corresponding program from the beginning, seeks to free itself from the walls to be distributed through an element that does not reach the ceiling. This element responds to its configuration in each space and type of storage.

Through this element, the diagonalization of spaces is sought to generate more depth in the floor and give a wider sensation to the user.

Work: Reform of a flat in Barcelona

Architects: LaBoqueria Architecture and Design Workshop

Location: Barcelona

Refurbished area: 40.42 m²

Any project: 2016

Year of construction: 2016

Photographs: Alba Nàjera

Constructora: Serco Instalaciones S.L

Furniture: Twisttap

Promoter: Private