La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Stop chickens

It is a family business of generations and now it innovates with a new concept in the sale of Birds products intertwining tradition and innovation.

Two objectives: create a sensation of amplitude of the small stop and use traditional elements to establish a constructive order: wood, forging and ceramics. The wood, used by the decorative elements, elements of lining and false ceiling, allow a neutral and warm tone. Iron and stainless steel are used by the elements that have to withstand impacts while working areas and product support should be. And finally the ceramics, which accommodates the contact with the ground.

 

Work: Parada Maria José

Architects: La Boquería Workshop on Architecture and Design

Location: Barcelona, ​​Mercado de la Boqueria

Refurbished area: 12.30 m²

Year project: 2017

Year of construction: 2017

Photographs: Alba Nájera

Graphic Design: RUN design

Construction company: Fonscalles sl

Promoter: Private