La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

LaJuicerie

The interior reform project of LaJuicerie’s premises consisted of transforming an old clothing store into an attractive bar-restaurant. The peculiarity of the project was that the place was located in the corner of an island in the Ensanche: exterior visibility is perfect, but the interior is usually one of the places with more depth of the island. The project was to seek out this relationship between the interior and the exterior of the premises and providing depth in it.

The program was located on the same side of the premises to facilitate facilities and communication with the kitchen.

Work: Reform of a premises in Barcelona

Architects: LaBoqueria Architecture and Design Workshop

Location: Barcelona

Refurbished area: 130.20 m²

Any project: 2016

Year of construction: 2016

Photographs: Alba Nàjera

Promoter: Private