La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Food & Yoga

Projecte de la Marta i Pepe amb la intenció i desig al final és simple: oferir un espai on les persones que vinguin se sentin acollides, escoltades i cuidades; un espai on les persones se sentin a gust; un lloc càlid, un petit oasi dins el frenesí i magnitud de la ciutat; un espai en el qual inspirar-nos, construir i avançar cap al canvi.

Objectius:

 

Espai de trobada, oferir un espai on poder reunir-se, trobar-se, xerrar i alimentar-se saludablement, nodrir-se amb plats senzills i plens de sabor. Cada ambient va definida a través d’un disseny neutre i amb materials afinats al ús

 

Elements naturals i materials responsables, els materials constructius respecte el segell medioambiental, tant en els acabats com tots els elements que no es veuen. Així doncs, basasta a través d’un ús resposanble i eficient, s’ha pres la deicisió de crear ambients austers i al mateix temps, reduint la emissió de C02 que originen.

Disseny de proximitat, Projecte inclusiu de dissenyadors, industrials i productors barcelonins, buscant el repte de col.laboració circular amb producte de qualitat

Obra: Reforma interior local, Barcelona

Arquitectes: Pineda Arquitectes

Arquitectura interior: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny

Col.laboradors: Marta Peinado

Situació: Barcelona

Superfície reformada: 300 m²

Any projecte: 2017

Any de construcció: 2018

Imatges Visuals: Pablo Ayala

Constructora: Xedex SL

Promotor: Privat