La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Dental Clinic Moià

Dental Clinic Moià

To the untrained eye, commission seems simple: to adapt the space for a dental clinic. In this type of projects, functionality and circulation are stringent: a circulatory space that unites different patients care rooms is needed. We proposed to duplicate this circulation through rooms to allow communication and provide flexibility access to the rooms.

Dry construction was used for the walls, which allows a better temporal flexibility in the long and the short term.

 

Work: Reform of a dental clinic

Architect: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny

Place: Moià

Builded Surface: 120 m²

Year project: 2012

Year built: 2013

Photography: LaBoqueria Taller d’Arquitectura i Disseny

Engineer architect: Josep Vallcorba

Builder: Instalmar S.L + Fusteria Clapés Bustamante S.C.P

Promoter: Privat