La Boqueria

Taller d’arquitectura i disseny

Colegio de Procuradores de Barcelona

Transparency, warmth, sobriety and confidence are some of the attributes that a person seeks when they get the services of a solicitor, one of the oldest trades in the world. The new headquarters of the solicitors want to represent these values, be a visible and clear concept, a strong service image that conveys confidence to its customers.

Within a plant limited due to a rigid facade structure and a relatively low height of plants, the design of the new site is granted through the search for space continuity and the flow of space. The interior enclosures curved their corners to make them disappear and give a sense of continuity throughout the headquarters.

Work: Concurs Col.legi de Procuradores de Barcelona, Third Prize

Architects: LaBoqueria Architecture and Design Workshop

Location: Barcelona

Any project: 2016